RÓLUNK

Az élet nem áll meg várandósan, sőt most kezdődik igazán!

Miután túljutottál az első trimeszter fáradalmain és rosszullétein, jön a várva-várt második felvonás, amikor az energiaszinted megugrik, fittebbnek és élénkebbnek érzed magad mint az első három hónapban.

A WHO ajánlása szerint heti legalább 150 perc közepes intenzitású kardio mozgást érdemes végezned, hogy fitt maradj. (Ha a pulzusod magasabb, izzadsz de még tudsz beszélgetni, akkor jó pulzustartományban vagy!)

A várandósság alatt végzett mozgásnak vitathatatlan előnyei vannak, csökkenti a terhességi diabétesz kockázatát, a császármetszés szükségességét, növeli a fizikai és a mentális tűrőképességet.

"Tényleg szükségem van kismama sportruhákra?"

Ha Te is az átlagos várandós édesanya vagy, akkor a 9 hónap alatt általában a babának vásárolsz. Kisruhát, gyerekbútort, játékot, azt a cuki sapkát amit majd csak 4 évesen tud felvenni…már ha egyáltalán kislány lesz.

De hol vannak a Te szükségleteid? A 20. hét tájékán talán már te is észreveszed, hogy a pocakod nőni kezd, a régi farmerjaid szűkek és kényelmetlenek. Ugyanúgy, ahogy a hétköznapi ruhatáradban is jelentős csere történik, úgy a sportcuccaid között is ideje egy kis frissítést végezni.

A jó leggings olyan, hogy nem is érzed hogy rajtad van. Mégis ápol, eltakar, csinos és mindig azt hordanád. Edzésen, otthon, vásárlás közben, de valljuk be, talán még a meeting-en is.

Még szerencse, hogy a legtöbb kismama ruhát a szülés után is tudod hordani egy ideig! Hiszen még mindig kényelmesebb, mint a rendes ruháid.

Harmónia, önismeret és elfogadás

Minden terhesség más. A legfontosabb, de talán néha a legnehezebb elfogadni a tested változásait, amik közül egynéhány nem csak a szülésig tart.

Válassz olyan sportruhákat, amik enyhítenek bármilyen diszkomfort-érzeteden, amik tartanak ahol kell, takarnak ahol kell, amik csinosak, amik lépést tartanak a trendekkel.

Ha mindezek Neked is fontosak, akkor megnyugtatlak, jó helyen vagy! A MAMIYO ugyanis célul tűzte ki, hogy segít a kismamáknak ezt az érzékeny, de annál fontosabb időszakot harmóniában tölteni, hogy avval tudj foglalkozni, ami a legfontosabb most! 

A kettőtök egészségével!

Nőktől Nőknek!

Mindannyian mások vagyunk, mégis oly sok mindenben hasonlítunk. A várandósság 9 hónapja alatt nagyot fordul veled a világ, egy új élet alakul ki a testedben. Örömmel vesszük, ha elkísérhetünk ezen az úton, hogy boldogan, elégedetten és energikusan tudj tükörbe nézni még a nehezebb napjaidon is.

Ruháinkat kortól és mérettől függetlenül ajánljuk minden NŐNEK, aki célul tűzte ki, hogy aktívan és egészségtudatosan tölti ezt a röpke, de fontos időszakot!

Close Menu
×
×

Cart