Kérdésed van?

aZ ANYASÁG NEM MÁS MINT KÉRDÉS KÉRDÉS HÁTÁN. MAGADNAK, AZ ORVOSNAK, A PÁRODNAK. HOGY KÖNNYÍTSÜNK A HELYZETEDEN,
A MAMIYO-VAL KAPCSOLATOS LEGGYAKRABBAN ISMÉTELT KÉRDÉSEKET ALÁBB GYŰJTÖTTÜK ÖSSZE:

Ha máskor nem, hát a 20. hét környékén elkezd ténylegesen megváltozni a tested. Már nem csak belül mennek végbe hatalmas dolgok, mindez kívülről is látszik majd. Ahogy a hétköznapi ruhatárad is cserélődik, úgy érdemes kényelmes és tartós alapdarabokat beszerezned sportoláshoz is. Ne feledd, itt már nem csak a hiúságunk játszik szerepet, hanem felelősséggel is tartozunk valakiért. A rendszeres sport pedig meghozza gyümölcsét.

Sorolj fel magadnak 5 sportszermárkát! Megvan? Sorolj fel csak kettő sportszermárkát, ami a kismamákra helyezi a hangsúlyt! Találtál egyet is? 

A MAMIYO célja hogy a kismamák biztonságban és harmóniában várják gyermekeiket.

Kényelmet, megbízható tartást és a legújabb trendeket tudjuk ígérni. A többi már csak rajtad múlik. 

Igen! A tested bizonyos ideig még egy átmeneti állapotban lesz, habár a baba kint van, de a pocaknak, az izmoknak és esetleg a feljött kilóknak még időre lehet szüksége, hogy visszaálljon a rendes (újdonsült rendes) kerékvágásba. Adj időt magadnak, és amíg végigmész ezen az úton, veled leszünk! 

Ha a rendelésedet 15:00-ig feladod, még aznap elindítjuk a csomagodat. Egyéb esetben futárszolgálattal maximum 3 munkanapot vesz igénybe a szállítás.

Elfogadunk utalást és utánvétes fizetést.

Ha a megvásárolt darab nem nyeri el a tetszésedet, a jogszabályok szerint 14 napig elállhatsz a vásárlástól. Ekkor saját költségen vissza kell küldened a terméket az egyeztetett módon – pl foxpost automatába-, majd az átvétel után a termék árát visszautaljuk az általad megadott bankszámlaszámra. Sérült terméket nem tudunk visszavenni.

Close Menu
×
×

Cart